We bouwen een (t)huis in Cambodja

Thea Boogaard
Qr
from € 1.800 (2%)

De afgelopen jaren heb ik het voorrecht gehad om inmiddels drie keer samen met een groep vrouwen mee te mogen helpen bouwen aan een veilig (t)huis voor een gezin. Gezinnen in Nepal, Vietnam en Lesotho, die niet de kansen en mogelijkheden hebben gekregen, zoals ik die wel kreeg. We hebben ouders en grootouders ontmoet, die hard werken om voor hun (klein)kinderen te kunnen zorgen, maar door omstandigheden niet de veiligheid kunnen bieden, zoals ik dat wel kan en mag voor mijn kinderen. Een goed en veilig (t)huis is het beste fundament voor een beter leven. Het betekent betere gezondheid, betere educatie en een beter bestaan. En daar hebben we de afgelopen jaren een beetje aan bij mogen dragen. Habitat for Humanity vindt dat huisvesting een basisrecht is, en dat vind ik ook! Daarom ga ik in oktober weer mee om te bouwen, ditmaal in Cambodja. Wil jij ook je steentje bijdragen? Dat kan door op onderstaande button te klikken. Jouw bijdrage gaat zeker goed terechtkomen! Bedankt alvast!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€ 50 15-07-2020 | 22:47 Ik ben zelf in 2016 naar Cambodja geweest met een bouwreis. Ik zag fat jij nog geen sponsorgeld hsd. Daarom besloot ik om je te sponsoren. Veel succes daar en maak er wat moois van.