Ik ga meebouwen aan een betere toekomst in Zambia!

Susan Barendse
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
Normal 994ea1233bdb2c7937ca4d40da5acec2c634013b
van totaal € 100 (0%)

Als medewerker van Allianz Nederland krijg ik de kans om in het voorjaar van 2020 mee te gaan op bouwreis naar het zuiden van Afrika. In het plaatsje Ndola ga ik meehelpen met de bouw van twee huizen voor twee gezinnen. Allianz doneert ook een waterkiosk, die tijdens de bouwreis officieel zal worden geopend. Ik kijk uit naar deze unieke ervaring om samen met mijn colelga's te bouwen aan een Habitathuis voor een gezin in Zambia dat dit heel hard nodig heeft. 

Natuurlijk wil ik niet met lege handen aankomen, daarom ben ik deze sponsoractie gestart voor Habitat for Humanity! Wil jij net als ik een steentje bijdrage aan dit unieke goede doel? Dat kan door een door jou gewenste bijdrage te leveren. Namens de gezinnen in Zambia onwijs bedankt voor je steun en donatie! 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.