Ik ga meebouwen aan een betere toekomst in Zambia!

Susan Barendse
Fundraising page closed You can't donate anymore
Normal 994ea1233bdb2c7937ca4d40da5acec2c634013b
from € 100 (0%)

Als medewerker van Allianz Nederland krijg ik de kans om in het voorjaar van 2020 mee te gaan op bouwreis naar het zuiden van Afrika. In het plaatsje Ndola ga ik meehelpen met de bouw van twee huizen voor twee gezinnen. Allianz doneert ook een waterkiosk, die tijdens de bouwreis officieel zal worden geopend. Ik kijk uit naar deze unieke ervaring om samen met mijn colelga's te bouwen aan een Habitathuis voor een gezin in Zambia dat dit heel hard nodig heeft. 

Natuurlijk wil ik niet met lege handen aankomen, daarom ben ik deze sponsoractie gestart voor Habitat for Humanity! Wil jij net als ik een steentje bijdrage aan dit unieke goede doel? Dat kan door een door jou gewenste bijdrage te leveren. Namens de gezinnen in Zambia onwijs bedankt voor je steun en donatie! 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.