Bouw mee met Shaunie!

Shaunie de Zanger
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (158%)

Lieve lezer,

Dit jaar is het dan eindelijk zover - ik mag mee op bouwreis naar Zambia! 

Ik heb het goed in Nederland. Wonend in de Kwakel, op steenworp afstand van mijn werk, dagelijks heen en weer naar de bloemenveiling, maandelijks mijn salaris gestort krijgen, uit werk aanschuiven voor een goed diner, in het weekend stappen of uiteten, om 's avonds weer lekker in een warm bed te kruipen. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Sterker nog - voor 50% van onze wereldbevolking is dit niet weggelegd. Leven voor minder dan €5,- per dag is, helaas, de realiteit voor de helft van onze wereld. 

Een betere wereld begint bij jezelf
Ik vind dit een vreselijke zin, je hoort het veel te vaak. Maar de waarheid is duidelijk - start zelf. En dat is wat ik dit jaar ga doen. Ik ga starten met het verbeteren van de wereld. Ik ga, samen met Habitat en 11 van mijn DFG-Collega's, een huis bouwen in Zambia. En geen huis zoals wij hier gewend zijn, maar gewoon een veilige, gezonde en stabiele basis waar een gezin met kinderen op terug kan vallen. En ik geloof erin - alle kleine beetjes helpen

En dit huis bouwen is niet alleen geld inzamelen en naar Zambia brengen. Nee, ik ga zelf metselen, timmeren, sjouwen, zweten en bouwen. Alleen op deze manier kan ik zelf het verschil maken. 

 

Om deze waanzinnige reis te kunnen maken heb ik jullie hulp hard nodig! Voor deze reis heb ik namelijk geld nodig - €1000,- in totaal. Dit lijkt een hoop geld, maar ik heb er vertrouwen in dat ik dit met jullie hulp makkelijk ga redden. 

Via de sponsortool aan de rechterzijde kun je mij helpen om dit bedrag bij elkaar te sprokkelen. En ook voor jullie geldt - alle kleine beetjes helpen

Bedankt voor het lezen van mijn persoonlijke verhaal en ik hoop dat jullie mij allemaal steunen in mijn weg naar Zambia! 

Liefs,

Shaunie 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 10 08-11-2019 | 20:41 Dit is een mooie manier om mensen te helpen in het buitenland, succes 💪👍
€ 100 07-11-2019 | 18:56
€ 25 07-11-2019 | 15:06 Trots op je!
€ 15 07-11-2019 | 09:52 Veel succes Shaubie!
€ 10 07-11-2019 | 09:37