Help een gezin aan een huis door mij te sponsoren!

Dit is de actie van Rémon le Feber
van totaal € 2.000 (93%)
Actie is afgesloten

Dit jaar heb ik mij aangemeld om deel uit te maken van een mooie initiatief van Dutch Flower Foundation i.s.m. Habitat. Jaarlijks vindt er een bouwreis plaats waarbij op plekken in de wereld waar dat nodig is, gebouwd wordt aan wat voor ons een basisvoorziening is, namelijk een huis.

Samen met 12 collega's van verschillende DFG bedrijven ga ik hier zelf een steentje aan bijdragen. Allereerst door geld in te zamelen in Nederland m.b.v. deze actiepagina. Daarnaast door in November een week lang fysiek te helpen met het bouwen van een huis in Guatemala.

Help jij mij om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel? Alvast bedankt, ook namens een gezin in Guatemala!! 

 

Doneren kan door rechts te klikken op 'Doneer nu'.

 

 

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.