Casa Rocco de Legian

RA Boogaard
Closed You can't donate anymore
from € 100 (120%)

In 2016 zijn we met een groep collega’s op bouwreis geweest naar Zambia wat een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten op ons en de bewoners. Er zijn door ons 2 huizen gebouwd waarmee we absoluut een verschil hebben kunnen realiseren voor de bewoners en families in de wijk Linda. Vele collega’s, familie en vrienden hebben bijgedragen in morele en financiële zin en ben iedereen daar nog steeds enorm dankbaar voor. En zeker heel trots als ik terugkijk op wat we daar bereikt hebben, wat een ervaring!!!!

Ook dit jaar gaat Legian in samenwerking met Habitat for Humanity helpen om huizen, cookstoves (ovens) te bouwen, dit keer in Tecpan Guatemala. Er heeft een groot aantal collega’s zich aangemeld om mee te gaan, goed om te zien dat er een groot belang wordt gehecht om mee te kunnen helpen om de omstandigheden voor anderen te helpen verbeteren. Helaas zal ik niet fysiek meehelpen aan het bouwen, wel wil ik meehelpen om een financiële bijdrage te realiseren om het project te kunnen bekostigen. Hopelijk wil jij me ook helpen hiermee, een kleine bijdrage kan al een groot verschil uitmaken voor de bewoners waar we voor gaan bouwen. Alvast enorm bedankt!

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€ 120 27-09-2018 | 15:25 Totaal donaties oude Bouwmee website