Kunnen wij het maken? Nou en of !!!

Dit is de actie van Marloes van der Ende
van totaal € 1.200 (113%)
Actie is afgesloten

 Een paar weken geleden kreeg ik het gave bericht dat ik geselecteerd ben om mee te gaan op bouwreis naar Guatemala. De dutch flower group organiseert dit nu al een paar jaar en van elk bedrijf dat onder de groep valt mag er 1 medewerker mee, wat een geluk dus! In november reizen we via Houston naar het midden ban Guatemala. Een locatie waar je echt een flink aantal jaren terug in de tijd geslingerd wordt. 

Wat we precies gaan doen krijgen we nog te horen. Maar wat belangrijk is is dat ik voor die tijd genoeg sponsorgeld ophaal, daarvoor vraag ik jullie hulp. 

Dus als je iets kunt missen dan zie ik dat graag via de sponsorknop tegemoet :) 

Zodra ik meer weet wat precies de bedoeling gaat zijn dan laat ik dat middels een nieuwe blog weten.

 

Mucho besitos Marloes 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.