Samen bouwen voor een beter leven.

Jan de Wit
Qr
van totaal € 3.200 (63%)

Een goed en veilig (t)huis is het beste fundament voor een beter leven. De basis voor goede gezondheid, rust, opleiding  en een betere toekomst. Habitat for Humanity vindt dat huisvesting een basisrecht is, en dat vind ik ook!
Daar ontbreekt het ten enen male aan in Malawi, een van de armste landen in Afrika. Veel mensen leven in zelf gemaakte hutjes van modder of golfplaat zonder schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen.
Habitat bouwt huizen, simpel en degelijk. En verzorgt trainingen op het gebied van hygiëne en gezondheid.
Ze organiseert daarvoor bouwreizen waarbij vrijwilligers, ondersteund door lokale vakmensen, tijdens zo'n reis een huisje bouwen voor een gezin of een familie.
Ik ben hier erg enthousiast voor geworden. Ik vraag me soms af wat ik in deze wereld effectief kan betekenen. Hier wordt ik blij van. Samen met anderen en in contact met een andere cultuur, een heel welkom en beschermend huisje realiseren.
Voor haar activiteiten heeft Habitat geld nodig. Vanwege de grote armoede wordt in Malawi aan de bewoners geen eigen financiële bijdrage gevraagd.
Daarom start ik deze sponsoractie voor Habitat. Voel jij je betrokken en wil jij ook een steentje bijdragen? Dat kan meteen door op onderstaande button te klikken. Jouw bijdrage gaat zeker goed terechtkomen! Bedankt alvast! Samen bouwen we een beter leven.

Stichting Habitat is een ANBI stichting

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 25 02-03-2020 | 19:37
€ 10 02-03-2020 | 18:36 goed bezig Jan de Wit. ik weet dat het prima besteed is. dank voor je inzet! Marianne
€ 100 01-03-2020 | 22:45
€ 75 29-02-2020 | 18:49
€ 50 29-02-2020 | 11:51 ik sta achter de actie en ben blij met de inzet en betrokkenheid van de vrijwilligers. Veel succes,