JAA Mijn droom om anderen te helpen gaat uitkomen. Help jij mij mee?

Inge Buunen
from €2.750 (81%)

Idealistisch als ik ben, heb ik altijd al een tastbare bijdrage willen leveren aan het armoede-onrecht in de wereld. Van kinds af aan wilde ik ontwikkelingswerk doen. Wat als ik op zo'n plek geboren zou zijn? Dromen zijn er niet alleen om te koesteren ook om te vervullen. En laat ik nu ook nog iets kunnen betekenen in het land waar de roots van mijn kinderen liggen.

Nu ik mijn fysieke belemmeringen overwonnen heb, wil ik met mijn letterlijke en figuurlijke herwonnen kracht daadwerkelijk iets voor anderen betekenen. Belangrijke voorwaarden daarbij: hulp op een zinvolle manier met een betrouwbare organisatie.

Daarom heb ik de internationale organisatie Habitat for Humanity gekozen. In de USA is Habitat net zo bekend als Coca Cola. (Zelfs Carter en Obama bouwen mee met Habitat.) Was dat in Nederland ook maar zo. Ik geloof in hun missie en visie waarmee zij al sinds 1976 veel goeds hebben gerealiseerd.

Habitat doet niet aan weggeef-programma's, maar helpt secuur gekozen anderen om zichzelf te helpen. Dit gebeurt middels micro-hypotheken en gebruikmaking van locale initiatieven, diensten en materialen. Habitat is gericht op de lange termijn; het bevorderen van onafhankelijkheid en zelfredzaamheid. Een goed en veilig (t)huis is het beste fundament voor een beter leven. Het betekent betere gezondheid, betere educatie en een beter bestaan. Habitat for Humanity vindt dat huisvesting een basisrecht is en dat vind ik ook!

Daarom ga ik in mei 2020 met Habitat naar Indonesië, Yogyakarta om te helpen bouwen! Vanwege die bouwreis start ik deze sponsoractie voor Habitat. De reis betaal ik zelf, dat is de start van mijn sponsoring. De bouwreisdonatie die ik moet inbrengen is minimaal €1800,-. Vooralsnog heb ik mijn streefbedrag bij de start op €2000,; gezet. Ik hoop dat bedrag, of eigenlijk het liefst nog meer, samen met jullie te halen. Ook hoop ik veel veel meer bekendheid voor Habitat te realiseren.

Wil jij misschien je steentje bijdragen aan deze missie? Durf jij met mij mee te geloven in de filosofie van Habitat? Elke inbreng is van harte welkom en komt rechtstreeks bij Habitat terecht. Je kunt doneren door op onderstaande button te klikken. Jouw bijdrage gaat goed terechtkomen daar ga ik met eigen ogen op toezien en uiteraard word je als donateur op de hoogte gehouden van de vorderingen tijdens mijn reis.

Heb je vragen over de werkwijze, financiën of wat dan ook van mijn bouwreis, schroom dan vooral niet mij daarvoor te contacten.

Bedankt alvast; alleen samen bouwen we een beter leven.

Inge

View all
€320 15-03-2020 | 07:57 Hierbij het bedrag van de inschrijvingen van de spinningmarathon van 18 jan. De habitat donatiebox staat nog bij ons op de balie dus dat geld komt er straks nog bij!
€5 14-03-2020 | 09:17
€15 18-01-2020 | 13:33
€10 19-12-2019 | 18:59
€75 19-12-2019 | 12:45 Inge, diep respect voor wat je doet en heel veel succes!!! Tang Boeng!
View all

Een impressie van wat een bouwreis inhoudt

10-10-2019 | 18:50 Marlayne Sahupala met Habitat in Cambodja een filmpje ter plaatste dat weergeeft hoe er door Habitat for Humanity te werk wordt gegaan.  
Read more