Ik help met het bouwen van een (t)huis, voor gezinnen in kansarme en door historie getroffen gebieden van Cambodia.

Dit is de actie van Harald Verstraeten
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 2.626 (114%)

Dit keer eens geen vakantie aan het strand. Wel een werkvakantie, waarbij ik actief help met het bouwen van huizen. Als zoon van een aannemer zijn mij (door mijn papa zaliger) vele handigheden met betrekking tot het bouwen van huizen aangeleerd, die ik daarbij inzet.

Het feit dat je daarmee gezinnen aan onderdak helpt, kinderen beschermt laat opgroeien in een veilige omgeving geven mij voldoening. In het verleden heb ik altijd al zoiets dergelijks willen doen. Het zit me in het bloed om mensen te helpen, wat zich ook uit in mijn beroep.

Met de tsunamie 2004 in Azië, wilde ik mijn koffer al pakken. De ellende die toen op het nieuws voorbij kwam, greep mij erg aan. Ook de aardbeving in Haiti pakte mij. Dat kwam vanwege een strandvakantie met ons gezin in de Dominicaanse Republiek, een paar jaar daarvoor. Nooit heb ik daar actie op ondernomen of heb ik dat gekunt en nu maak ik daar heel bewust tijd voor vrij. Tijd maken om daar invulling aan te geven en mensen in minder bedeelde gebieden ter plekke te helpen.

Grijpt u dit als lezer ook aan en wilt u ook iets betekenen voor deze gezinnen, dan kunt u mij daarbij financieel helpen en hiervoor een bijdrage geven. Elke bijdrage is welkom en namens de gezinnen die ik daarmee help, alvast uw hartelijke dank.

 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 50 03-04-2019 | 10:47
€ 25 16-02-2019 | 10:15
€ 50 07-09-2018 | 13:09
€ 2.500 23-08-2018 | 16:01
€ 25 18-07-2018 | 15:34