Ik ga bouwen voor een beter leven van 40 gezinnen. Sponsor je mij?

Gert Dingemanse
Qr
from € 5.000 (2%)

Een goed en veilig (t)huis is het beste fundament voor een beter leven. Het betekent betere gezondheid, betere educatie en een beter bestaan. Habitat for Humanity vindt dat huisvesting een basisrecht is, en dat vind ik ook!

Daarom ga ik mee met Expeditie Habitat en ben een sponsoractie gestart om € 5.000 op te halen voor het bouwen van huizen in Nepal, een prachtig land maar ook een van de armste landen van Azie. En de sitiatie is door de grote aardbeving in 2015 alleen maar verergerd.

In november 2020 gaan Willeke en ik mee met een groep van 25 enthousiaste bouwers.  We hiken een deel van de Kathmandu Valley Trek en gaan onder leiding van lokale bouwvakkers meebouwen aan huizen voor 40 gezinnen in de provincie Kavre.

Wil jij ook je steentje bijdragen? Je kunt meteen door op onderstaande button te klikken. Jouw bijdrage gaat zeker goed terechtkomen! Bedankt alvast! Samen bouwen we een beter leven.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€ 100 16-10-2019 | 20:09