Samen bouwen we een duurzame toekomst

Bouw je mee?

In actie komen voor Habitat kan op vele manieren – van hardlopen, een veiling organiseren of koekjes bakken tot een week lang meebouwen aan een stevig Habitathuis voor een gezin in een ontwikkelingsland. Het kan allemaal.
Meld je aan voor een van onze evenementen of start zelf een actie. Maak je eigen sponsorpagina waarmee je familie, vrienden en collega’s direct betrekt bij jouw actie. Habitat ondersteunt vanzelfsprekend je actie met tips en materialen.
Of ga je mee op bouwreis? Ga naar je bouwreisteam en schrijf je in voor deze reis van je leven.

Lees hier alles over bouwreizen met Habitat for Humanity

Wat je ook kiest, elke bijdrage is van harte welkom! Zo bouwen wij samen voor nog meer families een thuis en een toekomst.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Ga mee op Bouwreis, ren met ons de Damloop, start zelf  een actie of bedenk een evenementen met je team, je collega’s of bijvoorbeeld je serviceclub. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Ik ga mee
Bekijk alle

5e bouwreis met Habitat

27-03-2024 | 16:55 Geplaatst op: Legian 2024   De derde bouwbag alweer. Je merkt dat we al steeds ervaren bouwers worden. Het was naast het bouwen een dag vol spelen en lol maken met de kinderen van de community.Toen we stenen ophaalde voor het huis, waren we druk in de weer met de kruiwagens. Dat vonden velen interessant. Al snel werden er kinderen in de kruiwagens gezet en werden race geluiden bij gemaakt. Je hoorde alleen maar gelach uit de kruiwagens. Ze hadden een glimlach van oor tot oor. Dat geldt ook voor beide toekomstige huiseigenaressen. We bouwen voor twee oma's met velen kinderen. Zij zijn zeer dankbaar en de community ook. Vandaag hebben we voor beide huizen de laatste stenen gelegd en kunnen bijna de daken er op. Het zijn al mooie huizen om te zien. Na het werken op hoogte voor de laatste stenen was het einde van de middag tijd voor voetbal en touwtje springen. We hebben een goal gemaakt van bakstenen en iedereen was bloedfanatiek. Dat was ook zo bij het touwtje springen. Er werd druk meegeteld en van gedraaid. Het was tot nu toe één van de warmere dagen maar ook een hele mooie en geslaagde dag. Afgesloten met een taart in de lodge omdat het Legian haar 5e bouwreis is. Foutje bij de bakker die dacht 10 jaar, mag de pret niet drukken. Die 5 keren hebben indrukken achter gelaten voor minstens 10 jaar. Cheers!
Lees meer
Bekijk alle
€ 30

Jaco

28-03-2024 | 14:28 Aan: Malawi, change lives by building houses!