Samen bouwen aan een betere toekomst

Anja Knol
Qr
from € 800 (96%)

De wereldwijde Coronapandemie treft ook onze bouwreis. Habitat heeft alle bouwreizen die gepland stonden tussen 2 maart en 2 mei geannuleerd. "Onze" bouwreis is uitgesteld en verplaatst naar 3 oktober 2020. Hopelijk duurt deze Coronacrisis niet meer zo lang en kan het "normale" leven voor iedereen weer voorzichtig worden opgepakt. 

Ik hoop van harte dat het bouwreisprogramma in oktober van start kan gaan, zodat ik samen met een vijftiental collega's van Eindhoven Airport een week lang kan gaan helpen met het bouwen van een huis in Veles, Noord-Macedonië. Samen met lokale bouwvakkers maken we een veilig thuis voor een gezin waardoor hun leefomstandigheden en toekomstkansen zullen verbeteren. 

Een goed en veilig (t)huis is het beste fundament voor een beter leven. Het betekent betere gezondheid, betere educatie en een beter bestaan. Habitat for Humanity vindt dat huisvesting een basisrecht is, en dat vind ik ook! 

In Nederland zijn we gewend aan een goede degelijke huisvesting, maar helaas zijn er ook plekken op de wereld waar het niet vanzelfsprekend is om een veilig en warm huis te hebben.

Wij kunnen door middel van deze reis een hele kleine bijdrage leveren aan het levensgeluk van een gezin in Noord-Macedonië.

Via deze weg wil ik alle donateurs nogmaals hartelijk bedanken voor hun bijdrage, mede door jullie bijdrage kunnen we dit project realiseren. 

Heel erg bedankt!

Groeten,
Anja 

 

 

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

View all
€ 7 24-12-2019 | 08:04
€ 35 24-12-2019 | 06:55
€ 10 18-12-2019 | 18:42
€ 10 13-12-2019 | 09:48
€ 15 12-12-2019 | 13:33