Een nieuw leven dankzij jouw steun !

Aart Wisgerhof
Fundraising page closed You can't donate anymore
from € 3.500 (0%)

Na vele bouwreizen heb ik gezien wat voor impact het heeft als mensen een veilig dak boven hun hoofd hebben, de vloer droog is en het huis kan worden afgesloten. Met meedoen maak je echt het verschil !

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all

Bouwdag 4

26-09-2019 | 00:00  Bouwdag 4. Ik wordt wakker, ik kijk naar buiten en zie de Nepalese vlag in de wind, de enige niet 4hoekige vlag, blauw duidt vrede , rood is de nationale kleur, de symbolen zijn de hoop dat Nepal zal blijven bestaan zolang maan en zon zullen schijnen. De chaos heerst in de straten het lijkt een groot kleurrijk schilderij.Ik zit soms in de bus naast de driver, het is indrukwekkend om te zien hoe iedere ochtend een straat vol mannen richting de stad gaan om te werken. Op iedere hoek staat een kippenboer met kisten vol levende kippen die wachten op...(hoe lang nog ? Denken ze). Dan ga ik praten met Rajesh het blijkt dat hij ook predikant in de kerk is, een natuurtalent zei ik ,geschenk van god zei hij, ik moest denken aan James Brouwn in de Blues Brothers. Veel gesprekken vandaag op de werkplek (in het budda huis )een belangrijke ontdekking is dat iedere 5 min een huis door Habitat for Humanity wordt opgeleverd , gevraagd werd waarom doen we het , voor wie doen we het ( Gandi zei belangrijk is niet waarom je het doet , maar dat je het doet .) . Verder een goede dag (droog) veel goed werk gedaan. Veel van ons zijn moe en voelen de pijn (volhouden 🛠🛠). Vanavond gaan we lekker eten 🌶🌶. Namaste'
Read more