Samen bouwen we een duurzame toekomst

Bouw je mee?

In actie komen voor Habitat kan op vele manieren – van hardlopen, een veiling organiseren of koekjes bakken tot een week lang meebouwen aan een stevig Habitathuis voor een gezin in een ontwikkelingsland. Het kan allemaal.
Meld je aan voor een van onze evenementen of start zelf een actie. Maak je eigen sponsorpagina waarmee je familie, vrienden en collega’s direct betrekt bij jouw actie. Habitat ondersteunt vanzelfsprekend je actie met tips en materialen.
Of ga je mee op bouwreis? Ga naar je bouwreisteam en schrijf je in voor deze reis van je leven.

Lees hier alles over bouwreizen met Habitat for Humanity

Wat je ook kiest, elke bijdrage is van harte welkom! Zo bouwen wij samen voor nog meer families een thuis en een toekomst.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Ga mee op Bouwreis, ren met ons de Damloop, start zelf  een actie of bedenk een evenementen met je team, je collega’s of bijvoorbeeld je serviceclub. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Ik ga mee
Bekijk alle

Silent auction alert | en het opgehaalde bedrag van de veilig is...

17-04-2024 | 16:03 Geplaatst op: Building a new community home, one brick at a time. 🔥€1.595,-. Ik herhaal vijftienduizend en  vijfennegeting euro!   Hoi, ik ben Lisa 🙋‍♀️ Op zondag 7 april, ter ere van Wereldgezonheidsdag organiseerde ik een online veiling ter ondersteuning van het Malawi-project.   Dankzij onze online veiling op Wereldgezondheidsdag hebben we €1.595 opgehaald voor het Malawi Project. Daarnaast hebben jullie fantastische donaties geleid tot een gezamelijk bedrag €2.296 ! 🙌🏼   Maar we zijn er nog niet! Laten we de vaart erin houden en samen streven naar ons doel van €2.500. Samen kunnen we echt het verschil maken in het leven van mensen die het nodig hebben. Elke bijdrage telt.   Met jouw donatie help je mee aan; 💙 Het bouwen van veilige, betaalbare en duurzame huizen voor gezinnen in nood.  💙 Educatie over HIV en malaria preventie 💙 Verbeteren van toegang tot basisvoorzieningen zoals water, sanitaire voorzieningen en elektriciteit.   Doneren voor het Malawi Project kan via https://bouwmee.habitat.nl/fundraisers/lisa-bens.    #silentonlineauction #houseofhr #habitatforhumanity #tmi #charity
Lees meer
Bekijk alle
€ 10

Pat

17-04-2024 | 15:18 Aan: Habitat for Humanity Kenya Trip 2024 Well done Clare and Jeff.