Samen bouwen we een beter leven

Bouw je mee?

In actie komen voor Habitat kan op vele manieren – van hardlopen, een veiling organiseren of koekjes bakken tot een week lang meebouwen aan een stevig Habitathuis voor een gezin in een ontwikkelingsland. Het kan allemaal.
Meld je aan voor een van onze evenementen of start zelf een actie. Maak je eigen sponsorpagina waarmee je familie, vrienden en collega’s direct betrekt bij jouw actie. Habitat ondersteunt vanzelfsprekend je actie met tips en materialen.
Of ga je mee op bouwreis? Ga naar je bouwreisteam en schrijf je in voor deze reis van je leven.

Lees hier alles over bouwreizen met Habitat for Humanity

Wat je ook kiest, elke bijdrage is van harte welkom! Zo bouwen wij samen voor nog meer families een thuis en een toekomst.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Ga mee op Bouwreis, ren met ons de Damloop, start zelf  een actie of bedenk een evenementen met je team, je collega’s of bijvoorbeeld je serviceclub. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Ik ga mee
Bekijk alle

Habitat Nieuws mei 2020: Habitat bouwt verder

05-06-2020 | 15:02 Onze bouwprojecten liggen op veel plaatsen stil, maar Habitat zet alles in het werk om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan. In Nederland zijn er contacten met diverse sponsors over mooie projecten tijdens en na deze coronapandemie. We vertellen je er graag meer over. In Habitat Nieuws mei 2020 lees je hoe Habitat verder bouwt ondanks de coronapandemie Op de hoogte blijven? Wil je in de toekomst onze nieuwsbrief ontvangen? Meld je hier aan voor de volgende nieuwsbrief.
Lees meer
Bekijk alle
€ 116

Brenda

08-07-2020 | 13:52 Aan: Een huis een thuis!