Samen bouwen we een duurzame toekomst

Bouw je mee?

In actie komen voor Habitat kan op vele manieren – van hardlopen, een veiling organiseren of koekjes bakken tot een week lang meebouwen aan een stevig Habitathuis voor een gezin in een ontwikkelingsland. Het kan allemaal.
Meld je aan voor een van onze evenementen of start zelf een actie. Maak je eigen sponsorpagina waarmee je familie, vrienden en collega’s direct betrekt bij jouw actie. Habitat ondersteunt vanzelfsprekend je actie met tips en materialen.
Of ga je mee op bouwreis? Ga naar je bouwreisteam en schrijf je in voor deze reis van je leven.

Lees hier alles over bouwreizen met Habitat for Humanity

Wat je ook kiest, elke bijdrage is van harte welkom! Zo bouwen wij samen voor nog meer families een thuis en een toekomst.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Ga mee op Bouwreis, ren met ons de Damloop, start zelf  een actie of bedenk een evenementen met je team, je collega’s of bijvoorbeeld je serviceclub. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Ik ga mee
Bekijk alle

GOED NIEUWS; bouwreis-update

24-07-2022 | 19:24 Geplaatst op: 2,5 jaar na de komst van COVID kunnen we alsnog op bouwreis VOOR DE SPONSOREN: Na ingrijpende gebeurtenissen in de wereld is het eindelijk zover dat ik toch op Habitat-bouwreis ga. De gebeurtenissen hebben tot grote veranderingen geleid. Met deze blog nodig ik iedereen uit om de pagina van mijn nieuw georganiseerde reis te bekijken. Daar is te zien waarom we nu niet naar Indonesie kunnen, waar we wel heen gaan, wat we daar gaan doen en wat de werkwijze van Habitat is. Het door jullie gedoneerde sponsorgeld (in 2019 en 2020) is overgezet naar het project waar ik in september 2022 aan mee ga werken. Dank voor jullie support en help gerust nog een beetje meer door deze prachtige organisatie onder de aandacht te brengen. Lieve groet, Inge
Lees meer
Bekijk alle
€ 50

Dré

10-08-2022 | 23:11 Aan: Gouden bruiloft