Samen bouwen we een beter leven

Bouw je mee?

In actie komen voor Habitat kan op vele manieren – van hardlopen, een veiling organiseren of koekjes bakken tot een week lang meebouwen aan een stevig Habitathuis voor een gezin in een ontwikkelingsland. Het kan allemaal.
Meld je aan voor een van onze evenementen of start zelf een actie. Maak je eigen sponsorpagina waarmee je familie, vrienden en collega’s direct betrekt bij jouw actie. Habitat ondersteunt vanzelfsprekend je actie met tips en materialen.
Of ga je mee op bouwreis? Ga naar je bouwreisteam en schrijf je in voor deze reis van je leven.

Lees hier alles over bouwreizen met Habitat for Humanity

Wat je ook kiest, elke bijdrage is van harte welkom! Zo bouwen wij samen voor nog meer families een thuis en een toekomst.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Ga mee op Bouwreis, ren met ons de Damloop, start zelf  een actie of bedenk een evenementen met je team, je collega’s of bijvoorbeeld je serviceclub. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Ik ga mee
Bekijk alle

Voorbeeld test

11-02-2021 | 12:27 Geplaatst op: Stiho helpt mee op afstand  even een bericht geplaatst zodat je ziet hoe het eruit ziet MET nieuws (anders verschijnt de tab nl niet :-) ) 
Lees meer
Bekijk alle
€ 20

Carol

26-02-2021 | 22:02 Aan: Samen sterk! Hoi Esther en Puck, Bedankt voor de leuke schaaltjes! Hopelijk kunnen jullie dit jaar op reis. Groetjes, Carol