Samen bouwen we een beter leven

Bouw je mee?

In actie komen voor Habitat kan op vele manieren – van hardlopen, een veiling organiseren of koekjes bakken tot een week lang meebouwen aan een stevig Habitathuis voor een gezin in een ontwikkelingsland. Het kan allemaal.
Meld je aan voor een van onze evenementen of start zelf een actie. Maak je eigen sponsorpagina waarmee je familie, vrienden en collega’s direct betrekt bij jouw actie. Habitat ondersteunt vanzelfsprekend je actie met tips en materialen.
Of ga je mee op bouwreis? Ga naar je bouwreisteam en schrijf je in voor deze reis van je leven.

Lees hier alles over bouwreizen met Habitat for Humanity

Wat je ook kiest, elke bijdrage is van harte welkom! Zo bouwen wij samen voor nog meer families een thuis en een toekomst.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle activiteiten
Ook in 2019 doet Habitat Nederland weer mee met de Dam-tot-Damloop! Zoals je weet bouwt Habitat huizen in ontwikkelingslanden, omdat wij vinden dat een veilig huis dé basis is voor een betere toekomst. Al meer dan 22 miljoen mensen wonen in een Habitat huis maar er is nog heel veel meer te doen: nog steeds leeft 1 van elke 5 mensen ter wereld in een krot! Jij kunt helpen door op 22 september 2019 de 16,1 kilometer van de Dam tot Damloop te lopen en je voor deze geweldige prestatie te laten sponsoren voor Habitat. Zo combineer je een sportieve prestatie met iets doen voor het goede doel. Dat loopt echt een stuk lekkerder!  Dankzij jouw actie, jouw donateurs, kunnen wij een huis bouwen voor een gezin dat nu in een krot woont, we zorgen voor toegang tot schoon drinkwater en degelijke toiletten. Samen bouwen we een beter leven! Wil jij de Dam tot Damloop met ons meelopen? Klik op 'Ik ren mee' en schrijf je in! We vragen je om, naast het inschrijfgeld van € 25, nog minimaal € 125 te werven voor ons project in Zambia. Wij zorgen voor je startbewijs, je krijgt van ons een hardloopshirt en uiteraard ondersteunen we je zoveel mogelijk met tips en tricks voor het ophalen van sponsorgeld. Reacties van deelnemers in eerdere Habitat Damloop teams:"Het was een eer onderdeel te zijn van zo'n fantastisch team met een ongelooflijk top doel!" "Ik heb genoten. Het was een belevenis en voelde heel bijzonder om dit keer eens niet voor jezelf te lopen, maar voor een goed doel! Dankzij de hulp van heel veel sponsors heb ik het op een na hoogste bedrag binnengehaald, nl. meer dan 3,5 huisjes. Fantastisch en nogmaals hartelijk dank daarvoor. Dat was voor mij natuurlijk de stimulans om ook de laatste kilometers door te gaan. Ik bedacht gewoon wie er allemaal geld overgemaakt hebben en hoeveel mensen mij de afgelopen maanden gestimuleerd hebben. Wat heb ik veel lieve bemoedigende kaartjes, mailtjes en whatsappjes ontvangen. Hartverwarmend!" "Ik denk dat het een geslaagde Dam tot dam was voor ons want we hebben (bijna) allemaal onze doelen behaald. Bedankt voor de organisatie!" "Jullie enorm bedankt voor de prima organisatie inclusief alles eromheen. Heb heerlijk gelopen in een schitterende ambiance met veel vrolijkheid en positiviteit" "Bedankt ook voor het hardloopshirt! Het is een mooi shirt waar ik goede herinneringen aan heb"
Dam-tot-Damloop: 22 september 2019

Gezellig Schaapscheerdersfeest bij Kinderboerderij Zegersloot

30-05-2019 | 22:25 Ook op het Schaapscheerdersfeest bij Kinderboerderij Zegersloot was ons team aanwezig. Bijna iedereen van het team heeft in de kraam gestaan. Hoe mooi en gezellig! We verkochten er onze producten en hebben bezoekers kunnen vertellen over wat we in Malawi gaan doen.  Het was een mooie, gezellige en zonnige dag voor ons team en ook weer een mooie opbrengst voor onze bouwreis: €218,00! Met dank aan de bezoekers van dit gezellige evenement! Geplaatst op: Joining Hands voor een (t)huis in Malawi
Lees meer | Bekijk alle