Samen bouwen we een beter leven

Bouw je mee?

In actie komen voor Habitat kan op vele manieren – van hardlopen, een veiling organiseren of koekjes bakken tot een week lang meebouwen aan een stevig Habitathuis voor een gezin in een ontwikkelingsland. Het kan allemaal.
Meld je aan voor een van onze evenementen of start zelf een actie. Maak je eigen sponsorpagina waarmee je familie, vrienden en collega’s direct betrekt bij jouw actie. Habitat ondersteunt vanzelfsprekend je actie met tips en materialen.
Of ga je mee op bouwreis? Ga naar je bouwreisteam en schrijf je in voor deze reis van je leven.

Lees hier alles over bouwreizen met Habitat for Humanity

Wat je ook kiest, elke bijdrage is van harte welkom! Zo bouwen wij samen voor nog meer families een thuis en een toekomst.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle activiteiten
Een groep mannen uit Alphen aan den Rijn en omgeving gaat de handen uit de mouwen steken in Cambodja, waar nog heel veel families dringend behoefte hebben aan een fatsoenlijk huis. Je hoeft niet per sé uit Alphen aan den Rijn te komen om met dit team mee te gaan: het team zoekt nog uitbreiding, dus iedereen kan zich aanmelden! Bouwreisinformatie wanneer    van 1 november tot en met 10 november 2019 waar   Cambodja richtprijs   € 2.750 aanmelden   klik op 'Ik ga mee' en kies in het volgende scherm voor ‘individueel’ deelnemers   weten wie er allemaal meegaan met deze reis? klik hier!  
Acta non Verba

Feliz Pascoa

18-04-2019 | 00:02  Na ruim 3000 paaseitjes (ruim 21 kilo!), 900 snorharen en 300 oogjes schilderen, 600 kantjes van stofjes locken, kan ik wel zeggen dat de Paashaasjesactie geweldig is verlopen! Een waar familiebedrijf was in productie om alle bestellingen klaar te kunnen krijgen. Leuk dat iedereen zo spontaan de paashaasjes heeft gekocht. Muchas gracias hiervoor! Iedereen fijne paasdagen! Geplaatst op: ¡Ayuda a construir un futuro en Guatemala! Bouw mee!🧱🔨👍🇬🇹
Lees meer | <i class='fa fa-caret-right'></i>Bekijk alle