Samen bouwen we een beter leven

Bouw je mee?

In actie komen voor Habitat kan op vele manieren – van hardlopen, een veiling organiseren of koekjes bakken tot een week lang meebouwen aan een stevig Habitathuis voor een gezin in een ontwikkelingsland. Het kan allemaal.
Meld je aan voor een van onze evenementen of start zelf een actie. Maak je eigen sponsorpagina waarmee je familie, vrienden en collega’s direct betrekt bij jouw actie. Habitat ondersteunt vanzelfsprekend je actie met tips en materialen.
Of ga je mee op bouwreis? Ga naar je bouwreisteam en schrijf je in voor deze reis van je leven.

Lees hier alles over bouwreizen met Habitat for Humanity

Wat je ook kiest, elke bijdrage is van harte welkom! Zo bouwen wij samen voor nog meer families een thuis en een toekomst.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Ga mee op Bouwreis, ren met ons de Damloop, start zelf  een actie of bedenk een evenementen met je team, je collega’s of bijvoorbeeld je serviceclub. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Ik ga mee
Bekijk alle

Be the change, be you!

17-11-2019 | 20:39 Geplaatst op: Dutch Flower Group bouwreis 2019 Be the change, be you! Onze bijzondere reis is voorbij. Het was een week die veel indruk en herinneringen heeft gemaakt. Wij hebben mensen geholpen aan een betere toekomst en wat is dat hard nodig want; probeer je eens voor te stellen dat je een kind van nog geen 6 jaar oud bent en je geen ouders meer hebt, hoe zou dat voelen? Probeer je eens voor te stellen dat je niet weet of je vanavond te eten krijgt, hoe zou dat zijn? Probeer je eens voor te stellen dat je nooit schone kleren draagt, hoe zou dat voelen?  Oooh wat gunnen wij Zambia de ontwikkeling die zo hard nodig is. Op zaterdag sluiten we deze reis af met een safari in Chaminuka. Echt geweldig! Op een heuvel ligt een Afrikaans lodge vanaf waar je prachtige uitzichten over het park hebt. In twee jeeps reden wij over het park rond (het bevat drie van de Big Five) om met behulp van een gids verschillende dieren te spotten. Nou en dat is gelukt hoor, zo zagen wij giraffe, zebra’s, olifanten, leeuwen, antilopen en nog veel meer. Het was een genoegen om deze week onderdeel te zijn van een prachtige groep mensen. Geen kamp Noord en geen kamp Zuid maar een hele enthousiaste groep mensen met verschillende talenten en smaken. Bedankt voor de herinneringen en momenten met elkaar. Wisten jullie dat de Dutch Flower Foundation nog veel meer andere projecten en initiatieven ondersteunt? Of willen / of gaan jullie iets doen voor een goed doel? Kijk eens op de website https://www.dutchflowerfoundation.nl/nl/ of laat het ons weten via bestuur@dutchflowerfoundation.com Tot plotseling en geniet intens! Mark Stam
Lees meer
Bekijk alle
€ 15

Margreet

05-12-2019 | 14:42 Aan: Ik bouw mee met Habitat in Noord Macedonië. Help jij me mee? Voor een lekkere kwarktaart! Groetjes Margreet