Samen bouwen we een duurzame toekomst

Bouw je mee?

In actie komen voor Habitat kan op vele manieren – van hardlopen, een veiling organiseren of koekjes bakken tot een week lang meebouwen aan een stevig Habitathuis voor een gezin in een ontwikkelingsland. Het kan allemaal.
Meld je aan voor een van onze evenementen of start zelf een actie. Maak je eigen sponsorpagina waarmee je familie, vrienden en collega’s direct betrekt bij jouw actie. Habitat ondersteunt vanzelfsprekend je actie met tips en materialen.
Of ga je mee op bouwreis? Ga naar je bouwreisteam en schrijf je in voor deze reis van je leven.

Lees hier alles over bouwreizen met Habitat for Humanity

Wat je ook kiest, elke bijdrage is van harte welkom! Zo bouwen wij samen voor nog meer families een thuis en een toekomst.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Ga mee op Bouwreis, ren met ons de Damloop, start zelf  een actie of bedenk een evenementen met je team, je collega’s of bijvoorbeeld je serviceclub. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Ik ga mee
Bekijk alle

We zijn er klaar voor

26-09-2022 | 02:06 Geplaatst op: Collectieve bouwreis 2022 Aah, wat hebben we er lang op moeten wachten. Op onze volgende, of in een aantal gevallen, onze eerste bouwreis. Maar nu is het dan eindelijk zo ver. Geen Nepal of andere exotische bestemming, maar Roemenië. Dat bouwreizen überhaupt nodig zijn is natuurlijk al triest, maar in Europa, zelfs in de EU, is natuurlijk helemaal bespottelijk. Het geeft maar weer eens aan dat de ongelijkheid ook op ons eigen continent nog altijd veel te groot is. Goed, Roemenië dus. Constanta om precies te zijn. Vanaf Schiphol, waar de horrorverhalen over wachtrijen in ons geval op deze zaterdag goddank geen werkelijkheid worden, vertrekken we naar Boekarest. Daar worden we door onze local host Victor opgewacht waarna we per busje doorreizen naar ons verblijf aan de Zwarte Zee. Daar leren we elkaar op zaterdagavond en op zondag tijdens eten, kletsen, varen en wandelen kennen. Voor zover dat nodig is tenminste, want veel mensen kennen elkaar al. En naarmate het nietsdoen langer duurt, wordt de gretigheid groter. Leuk hoor, een dagje chillen bij 25 graden, zeker als je hoort dat het in Nederland zeikt van de regen. Maar we zijn hier om te bouwen. Nog één nachtje slapen, dan mogen we (weer). Heerlijk! Bert
Lees meer
Bekijk alle
€ 15

Alina Constanta

26-09-2022 | 12:00 Aan: Ik bouw mee met Habitat. Samen bouwen we een beter leven.