Samen bouwen we een beter leven

Bouw je mee?

In actie komen voor Habitat kan op vele manieren – van hardlopen, een veiling organiseren of koekjes bakken tot een week lang meebouwen aan een stevig Habitathuis voor een gezin in een ontwikkelingsland. Het kan allemaal.
Meld je aan voor een van onze evenementen of start zelf een actie. Maak je eigen sponsorpagina waarmee je familie, vrienden en collega’s direct betrekt bij jouw actie. Habitat ondersteunt vanzelfsprekend je actie met tips en materialen.
Of ga je mee op bouwreis? Ga naar je bouwreisteam en schrijf je in voor deze reis van je leven.

Lees hier alles over bouwreizen met Habitat for Humanity

Wat je ook kiest, elke bijdrage is van harte welkom! Zo bouwen wij samen voor nog meer families een thuis en een toekomst.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Ga mee op Bouwreis, ren met ons de Damloop, start zelf  een actie of bedenk een evenementen met je team, je collega’s of bijvoorbeeld je serviceclub. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Ik ga mee
Bekijk alle

Koopmans Bouwservice doneert een watervoorziening in Mapepe

09-07-2020 | 15:07 Geplaatst op: Koopmans Bouwservice sponsort een watervoorziening in Zambia Wat doet Habitat in de strijd tegen Covid-19? Veel van onze bouwprojecten liggen stil, Maar dat betekent niet dat wij stil zitten!  In Zambia bijvoorbeeld, starten we deze maand met de eerste waterpompen op zonne-energie! Met elke pomp van €8750 kunnen we 1.000 mensen dagelijks voorzien van schoon water.  In Mapepe, een sloppenwijk in de buurt van Lusaka, wonen mensen wonen dicht op elkaar, hebben nauwelijks toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen en geen mogelijkheid om zich te houden aan de hygiëne-regels die nu zo van belang zijn. Om de bewoners in Mapepe te wapenen tegen een uitbraak van Covid-19 en andere infectieziektes gaat Habitat Zambia waterpompen op zonne-energie plaatsen. De zon is een betrouwbare energiebron die ervoor zorgt dat water stroomt uit de vier tappunten die verspreid worden over de wijk, om te voorkomen dat veel mensen bij elkaar moeten komen om hun water te halen. Koopmans Bouwservice heeft met een mooie donatie er al voor gezorgd dat we deze maand kunnen starten met de bouw van de eerste waterpomp. Help jij meer van deze waterpompen op zonne-energie te bouwen?  Doneer hier
Lees meer
Bekijk alle
€ 25

Anoniem

14-08-2020 | 10:39 Aan: Steun de wederopbouw in Beiroet Het is een verschrikkelijke ramp en weet dat het geld bij jullie goed besteed wordt. Heel veel succes