Samen bouwen we een duurzame toekomst

Bouw je mee?

In actie komen voor Habitat kan op vele manieren – van hardlopen, een veiling organiseren of koekjes bakken tot een week lang meebouwen aan een stevig Habitathuis voor een gezin in een ontwikkelingsland. Het kan allemaal.
Meld je aan voor een van onze evenementen of start zelf een actie. Maak je eigen sponsorpagina waarmee je familie, vrienden en collega’s direct betrekt bij jouw actie. Habitat ondersteunt vanzelfsprekend je actie met tips en materialen.
Of ga je mee op bouwreis? Ga naar je bouwreisteam en schrijf je in voor deze reis van je leven.

Lees hier alles over bouwreizen met Habitat for Humanity

Wat je ook kiest, elke bijdrage is van harte welkom! Zo bouwen wij samen voor nog meer families een thuis en een toekomst.

 

Lees meer Lees minder
Bekijk alle

Ga mee op Bouwreis, ren met ons de Damloop, start zelf  een actie of bedenk een evenementen met je team, je collega’s of bijvoorbeeld je serviceclub. Kijk hieronder voor inspirerende acties van anderen.

Ik ga mee
Bekijk alle

Dit is geen droom..: YOU ARE GOING TO MALAWI with House of HR and Habitat for Humanity! 💃⚡💥🏆

29-02-2024 | 22:33 Geplaatst op: Esther Vegter - Changing lives in Malawi Ik ben ontzettend blij met de officiële uitnodiging die ik deze week van CMO Victoria Hemelaer heb ontvangen dat…. 🥁🥁🥁: Ik een van de 20 gelukkige 🏆 Happy Rebels ben die met het House of HR team op bouw reis naar Malawi ga! Van de 51 aanmeldingen ben ik een van de 20 mensen waarvan Victoria Hemelaer en haar team denkt dat ik het verdien om deze unieke ervaring te beleven. Tijdens deze reis gaat ons team huizen bouwen in één van de minst ontwikkelde gebieden van Malawi. De bouw reis wordt verzorgd en begeleid door goede doelen organisatie: Habitat for Humanity.  Natuurlijk ben ik erg blij dat ik hier aan bij mag dragen. De reis en verblijfskosten worden door House of HR betaald. Voor het project in Malawi heb ik mijzelf het doel gesteld om 2500 euro 💰💰 op te halen. Wil jij mij sponsoren? Dit kan via mijn actiepagina. ✈️🇲🇼 🏠 Binnenkort zal ik meer informatie over dit waardevolle project delen en de omstandigheden van de bevolking in dit gebied! Dus stay tuned!  Groetjes Esther Ps: bij de foto galerij vind je ook het fimpje wat ik heb ingezonden om geselecteerd te kunnen worden voor deze reis!   
Lees meer
Bekijk alle